Nieuws!

07-12-2023

De nieuwe Serie 6 - Vrijheid is gereed!

De nieuwe Serie 6  - Vrijheid is gereed!

 

In 2018 was voorafgaand aan de reis al helder dat deze Serie 6 gaat over het thema Vrijheid. Ja, toen was het thema al actueel!

De dolfijn energetica zijn in datzelfde jaar geïnitieerd in het water van de Rode Zee (Sataya Reef), in samenwerking met de wilde dolfijnen.

Het proces was echter niet helemaal ‘klaar’ en we moesten wachten! Na enkele heftige jaren in de wereld was het in 2022 gelukkig weer mogelijk om de dolfijnen in de Rode Zee op te zoeken voor het tweede en laatste stukje van de initiatie.

 

Nu is deze Serie 6 beschikbaar voor iedereen die resoneert met de helende energie van de dolfijnen. Ze zijn bijzonder goed in te zetten tijdens meditaties en bewustzijnsprocessen. Voor  jezelf en anderen als je ernaar verlangt om jouw eigen vrijheid te kunnen leven. Ze ondersteunen je om belastende emoties los te laten en in je eigen kracht te gaan staan zodat je jouw doelen gaat nastreven. We zijn op weg naar een Nieuwe Tijd, deze dolfijn energetica ondersteunen je op je pad in die vrijheid!

01-01-2022

Uniek.. Walvis Energetica

Uniek..  Walvis Energetica

 

 

 

 

 

De unieke Walvis Energetica zijn sinds 2021 beschikbaar voor distributie. Geïnitieerd in samenwerking met de bultrugwalvissen in het water van de Silver Bank – Atlantische Oceaan.

 

Deze set van 7 remedies, de walvis energetica versterken de oerkrachten in jezelf en ondersteunen om meer bij jezelf te blijven en in je eigen kracht te gaan staan. Het evenwicht wordt hersteld. Integratie van aardse energie en kosmische energie. De walvisenergie geeft moed en kracht wanneer je die nodig hebt. De energie brengt je dichter bij je ware zelf. Wie je bent, wat je bent en waarvoor je op aarde bent. Beschrijvingen per flesje vind je in de Dolfijn Energetica shop, klik op Losse Flesjes.