nieuws

21-03-2022

Walvis Energetica

 

Waar?

In het water van de Silver Bank, een stukje Atlantische Oceaan, 90 km ten noorden van de Dominicaanse Republiek mochten wij in 2017 bultrugwalvissen snorkelend in zee ontmoeten. Dit stukje zee is de kraamkamer van de Noordelijke bultruggen die hier elk voorjaar vanaf Newfoundland naartoe reizen.

Ontmoeting

Op mooie dag in een woelige zee hebben we lang contact mogen hebben met twee sleepers. Een mannetje en een wijfje die heerlijk dutjes van 20 minuten deden op de bodem. We zagen ze onder ons liggen op de zeebodem, vlak naast elkaar. Was het tijd om een luchtje te scheppen dan kwamen ze één voor één rustig omhoog en dichtbij genoeg om ze heel goed te kunnen zien. We hadden een Whale Connection!

Plan

Het plan vooraf was om in samenwerking met de bultruggen een set energetica te initiëren. Met onverwachte en liefdevolle hulp van medereizigers kreeg ik de mogelijkheid enkele dagen later 7 verschillende frequenties met bijzonder krachtige walvis energetica te ontvangen in het water van de Silver Bank. Dat ik deze krachtige walvis energetica naar Nederland mocht nemen vervult mij met grote dankbaarheid.

Het is nu 2021. Het is nu tijd om deze prachtige middelen beschikbaar te stellen voor diegenen die zich aangesproken voelen tot de energie van onze grote broeders en zusters uit de oceanen.

Doel

Walvis energetica versterken de oerkrachten in jezelf en ondersteunen om meer bij jezelf te blijven en in je eigen kracht te gaan staan. Het evenwicht wordt hersteld. Integratie van aardse energie en kosmische energie. De walvisenergie geeft moed en kracht wanneer je die nodig hebt. De energie brengt je dichter bij je ware zelf. Wie je bent, wat je bent en waarvoor je op aarde bent. Beschrijvingen per flesje vind je in de Dolfijn Energetica shop, klik op Losse Flesjes.

Therapie

De walvis energetica zijn bij uitstek therapeutische middelen. Werk je er mee dan ondersteunen ze je om belangrijke ontwikkelingen te realiseren, te midden van een steeds ingewikkelder wereld. Het omega symbool hoort bij de walvis energetica en staat voor het einde van een grote ontwikkeling en het begin van een nieuw leven. Bestellen kun je de set van 7 flesjes, geleverd in een houten kistje, in de Dolfijn Energetia Shop.

 
 
 
©2022 -